Het Gooise Vocaal Verhaal Vrouwenkoor

Zing mee met Kerst in de Grote Kerk Naarden!

Het Gooise Vocaal Verhaal Vrouwenkoor is weer begonnen, want na de lange en oorverdovende stilte door corona mogen we eindelijk weer zingen. En dat is precies wat we iedere dinsdagochtend doen in Podium deMess in Naarden-Vesting. Zing mee en stroom makkelijk in met het nieuwe kerstproject om je vingers bij af te likken:

In 12 repetities studeren we typische Christmas Carols en andere lekker lichte kerstliedjes in om deze samen met twee andere koren op 21 december uit te voeren tijdens een feestelijk kerstconcert in de Grote Kerk in Naarden. Uiteraard gecombineerd met wat lekker sing-a-long kerstliederen samen met het publiek!

Ondanks dat de muzikale lat op haalbare hoogte ligt voor iedereen, werken we tijdens de repetitie hard aan vocale training om het pure plezier van samen zingen te ervaren. We zingen drie (SMA) en soms vierstemmige muziek (SSAA) o.l.v. dirigent Roy Voogd en pianist Felicity Goodwin.

Het kerstproject is een afgebakend project en dus een ideaal moment om een project deel te nemen en te proeven of het wat voor je is. Je bent daarna niet verplicht om te blijven, maar stilletjes zijn we er van overtuigd dat je het zó leuk zult vinden dat je niet meer weg wilt…

En dat is niet zo gek, want de sfeer in het koor is gedreven, maar vooral ook gezellig. En we hebben gemerkt dat juist de ochtend een véél lekkerder moment is om te zingen: je zet immers de toon voor een energieke dag!

Neem voor meer informatie contact met ons op.


AANMELDING HET GOOI

Zing mee in het Gooise hart

We repeteren iedere dinsdagochtend van 10.15 – 12.15 uur in deMess in Naarden-Vesting onder leiding van dirigent Roy Voogd en pianiste Felicity Goodwin. Uiteraard met ruimte voor een kopje koffie of thee die we vanwege corona na afloop van de repetitie hebben gepland. Inloop is vanaf 10.00 uur.

MELD JE HIER AAN!

Het Gooise Vocaal Verhaal Vrouwenkoor is een samenwerkingsproject van Stichting Amateurkoor en Podium deMess in Naarden-Vesting.