Vocaal Verhaal ‘t Gooi zingt Lekker Licht door

Vocaal Verhaal & het Corona-protocol

Vocaal Verhaal Het Gooi is vanaf dinsdag 21 juli weer begonnen! Uiteraard wordt voldaan aan de richtlijnen van het RIVM en wordt de repetities ingericht conform het protocol van Koornetwerk Nederland.

LEES HIER hoe wij de repetities in deMess in Naarden-Vesting
volgens het protocol van Koornetwerk Nederland inrichten!

Iedere zanger krijgt bij binnenkomst een “triage”, een aantal vragen waarin eventuele risicoverhogende factoren worden gesignaleerd. Als dat het geval is, dan wordt de toegang geweigerd. Binnen hebben we van de nood een deugd gemaakt: de toch al erg gezellige theaterzaal van deMess in Naarden-Vesting hebben we met stoelen én tafels ingericht. 

Tafels (inclusief een gezellig kaarsje op iedere tafel) is natuurlijk erg ongebruikelijk bij een kooropstelling, maar het maakt het zeker een stuk minder klinisch. Sterker nog: het is heel erg praktisch én geeft een gezellige uitstraling! Op deze manier hebben we meer dan 1,5 meter onderlinge ruimte gecreëerd. Eenmaal binnen heeft iedere zanger een vaste eigen plaats die gedurende de repetitie niet verlaten mag worden. Zo hebben we een capaciteit voor maximaal 20 zangers kunnen creëren, plus pianist en dirigent.

Neem voor meer informatie contact met ons op.


AANMELDING HET GOOI

Zing mee in het Gooise hart

In het sfeervolle Naarden-Vesting start Vocaal Verhaal begin 2020 ook met een eerste pilot in Het Gooi. We repeteren iedere dinsdagochtend van 10.15 – 12.15 uur in deMess in Naarden-Vesting onder leiding van dirigent Roy Voogd. Uiteraard met ruimte voor een kopje koffie of thee die we vanwege corona na afloop van de repetitie hebben gepland. Inloop is vanaf 10.00 uur.

Zin om mee te zingen? Wacht niet te lang met aanmelden, want binnen de richtlijnen is er plaats voor maximaal 20 zangers!

MELD JE HIER AAN!

Vocaal Verhaal Het Gooi is een samenwerkingsproject van Stichting Amateurkoor en Podium deMess in Naarden-Vesting

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Nedyalka (Nelly) Todorova schreef:

    Beste Roy, ik ben geïnteresseerd als professional.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *