Het Alkmaars Vocaal Verhaal

Feestelijk koorproject met Christmas Carols

Roy Voogd, dirigent en initiatiefnemer

Na de lange en oorverdovende stilte door corona mogen we eindelijk weer zingen. En dat is precies wat we iedere maandagochtend gaan doen in Artiance in Alkmaar. Zing mee in met het nieuwe en toegankelijke kerstproject om je vingers bij af te likken!

In 12 repetities studeren we een aantal mooie Christmas Carols en andere kerstliederen in om deze uit te voeren in combinatie met een feestelijke sing-a-long met het publiek in de aanloop naar kerst.

Ondanks dat de muzikale lat op prettig haalbare hoogte ligt voor iedereen, werken we tijdens de repetitie hard aan vocale training om het plezier van samen zingen te ervaren. We zingen drie en soms vierstemmige muziek o.l.v. dirigent Roy Voogd en pianist Felicity Goodwin.

Het kerstproject is een afgebakend project en dus een ideaal moment om een project deel te nemen en te proeven of het wat voor je is. Je bent daarna niet verplicht om te blijven, maar stilletjes zijn we er van overtuigd dat je het zó leuk zult vinden dat je niet meer weg wilt…

En dat is niet zo gek, want de sfeer in het koor is gedreven, maar vooral ook gezellig. En we hebben gemerkt dat juist de ochtend een véél lekkerder moment is om te zingen: je zet immers de toon voor een energieke dag!

Neem voor meer informatie contact met ons op.


We repeteren in Artiance – Centrum voor de Kunsten Alkmaar onder leiding van dirigent Roy Voogd iedere maandagochtend van 10.00 – 12.00 uur, uiteraard met ruimte voor een gezellig kopje koffie in de pauze. Inloop is vanaf 09.45 uur.

Kosten voor deelname: 100 euro

We starten op maandag 4 oktober! MELD JE HIER AAN!