Zing mee op jouw niveau

Je kunt op drie manieren op Vocaal Verhaal komen: als deelnemer tijdens de wekelijkse repetities in het vaste koor van Vocale Verhalenvertellers, als meezinger tijdens de gezellige maandelijkse Sing-a-long van Vocaal Verhaal en natuurlijk ook gewoon als luisteraar om van alle Vocale Verhalen te genieten. Hoe je ook op Vocaal Verhaal komt, het draait allemaal om heerlijke muziek die we samen gaan zingen.

Zingen bij het overdagkoor:
Elke week of per project

Ieder seizoen wordt een programma samengesteld van lekker zingbaar repertoire dat af en toe ook een beetje uitdaagt. Lichte klassiekers en klassiek geworden nummers uit pop, jazz en musical. Meestal drie- of vierstemming, afhankelijk van de omvang en stemverdeling van het koor.

Het koor van Vocaal Verhaal repeteert iedere week op een vast moment. Iedere maand wordt tijdens de Sing-a-long een aantal nummers uit het seizoensrepertoire uitgevoerd. Daarnaast vormt het koor tevens een belangrijk fundament voor de Sing-a-long, waardoor je als ervaren koorzanger heel direct het plezier van samengingen door kan geven!

Twee bbonnementsvormen voor ieder regionaal overdagkoor:
1.Elke week zingen, o.b.v. kwartaalabonnement: 100 euro per kwartaal
2. Projectdeelname: 125 euro per project

1. ELKE WEEK ZINGEN IN HET VASTE REGIONALE KOORAANMELDEN
Per regio wordt een vast koor opgezet dat wekelijks repeteert. Je werkt intensiever aan de muziek, krijgt meer aandacht voor vocale techniek en je bouwt uiteraard met elkaar een veel hechtere band op. En je krijgt een groot aantal extra’s:
– Je repeteert iedere week, ook tussen projecten door;
– Je krijgt toegang tot extra ondersteunend studiemateriaal;
– Je krijgt gratis toegang tot extra tussenliggende sing-a-longs mét eigen deel-uitvoering
– Je krijgt gratis toegang tot alle andere regio-repetities en sing-a-longs.
Voor het vaste koor is een minimale deelname van 20 zangers nodig.

2. REGIONAAL PROJECTKOORAANMELDEN
Wil je je niet vastleggen voor het vaste koor, wil je wel een keer een afgebakend project meezingen? Geef je dan op voor een SEIZOENSPROJECT. Het omvat altijd minimaal:
– 10x wekelijkse repetitie van 2 uren;
– 3x maandelijkse Sing-a-long van 1,5 uren mét eigen deel-uitvoering.
In iedere regio worden per jaar 2 seizoensprojecten georganiseerd.
Voor een projectkoor zijn minimaal 30 zangers nodig.

De maandelijkse Sing-a-long op zaterdag

Eenmaal in de maand zing je lekker mee met een gezellige groep mensen die zich verbonden voelen door samen muziek te maken.

Om de Sing-a-long voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken, is het instapniveau voor iedereen goed te doen. We zingen leuke en bekende nummers, waarvan je mag verwachten dat (bijna) iedereen de melodie wel kent. De teksten worden groot op scherm geprojecteerd of worden vooraf op papier uitgedeeld.

Denk aan de melodieën van hele bekende evergreens, popsongs en musicals. Of overbekend licht klassieke nummers. Maar ook mooie canons om die heerlijke sound van meerstemmigheid te ervaren. Moeilijk? Nee, zeker niet. Wel gegarandeerd erg leuk!

Kosten voor deelname:
€ 7,50 per persoon per keer
€ 30 voor een 5-ritten kaart

Incidenteel kan een Sing-a-long plaats hebben in een regionale sociale omgevingen zoals verzorgingshuizen.

AANMELDEN – KLIK HIER


Wat is jouw Vocaal Verhaal?