Koorprofessionals gezocht

Stichting Amateurkoor start in de eerste helft van 2022 met de werving van nieuwe lokale projectkoren. Dirigenten en pianobegeleiders die daar belangstelling voor hebben kunnen via email contact opnemen met Stichting Amateurkoor. Of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ieder Vocaal Verhaal koor wordt geleid door een regionale koorprofessional en een pianist. Daarom zoekt Vocaal Verhaal muzikale duizendpoten die het leuk vinden om mensen samen te laten zingen. We zoeken daarvoor koorprofessionals met verstand van vocale techniek, ook bij de ouder wordende stem. Maar het belangrijkste is dat je tot in je tenen gemotiveerd bent om dat plezier in zingen te delen en je zangers te coachen om dat zo goed mogelijk samen te doen.

Als koorprofessional bij Vocaal Verhaal werk je deels met gezamenlijk repertoire en deels met repertoire dat je zelf uitkiest. Uiteraard wordt je iedere seizoen als koorprofessional gefaciliteerd met het actuele repertoire en ontvang je de centrale repertoirebundel met 100 Sing-a-long Songs en de Projectrepertoirebundels.

Landelijke samenwerking van koorprofessionals

Koorprofessionals die verbonden zijn aan Vocaal Verhaal worden als zzp’er ingehuurd door Stichting Amateurkoor en dragen daardoor zelf geen risico’s in de inkomsten. Uiteraard stellen we wel eisen aan onze koorprofessionals. Zo moet je aantoonbare ervaring hebben en bij voorkeur een erkende muziekopleiding hebben afgerond. 

Ieder kwartaal organiseert Stichting Amateurkoor een online bijeenkomst om als collega’s ervaringen en ideeën uit te wisselen. Daarnaast organiseren we jaarlijks een event waarbij je als koorprofessional van Vocaal Verhaal gevoed wordt met nieuwe kennis, ervaring en repertoire.

Lijkt het je leuk? Neem dan vrijblijvend contact op, ook als we jouw regio nog niet hebben ingedeeld!


Informatieaanvraag voor koorprofessionals