Koorprofessionals gezocht

Stichting Amateurkoor start in de eerste helft van 2022 met de werving van nieuwe lokale projectkoren. Dirigenten en gemeenten die daar belangstelling voor hebben kunnen via email contact opnemen met Stichting Amateurkoor. Of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ieder Vocaal Verhaal koor wordt geleid door een regionale koorprofessional. Daarom zoekt Vocaal Verhaal muzikale duizendpoten die het leuk vinden om mensen samen te laten zingen. We zoeken daarvoor koorprofessionals met verstand van vocale techniek, ook bij de ouder wordende stem. Maar het belangrijkste is dat je tot in je tenen gemotiveerd bent om dat plezier in zingen te delen en je zangers te coachen om dat zo goed mogelijk samen te doen.

Als dirigent bij Vocaal Verhaal werk je deels met gezamenlijk repertoire en deels met repertoire dat je zelf uitkiest. Uiteraard wordt je iedere seizoen als koorprofessional gefaciliteerd met het actuele repertoire en ontvang je de centrale repertoirebundel met 100 Sing-a-long Songs en de Projectrepertoirebundels.

Lijkt het je leuk? Neem dan vrijblijvend contact op, ook als we jouw regio nog niet hebben ingedeeld!


Informatieaanvraag voor koorprofessionals